2017/03/14

Sedona

Detta måste vara det vackraste och mest kraftfulla ställe jag varit på, någonsin.
Vi bodde på Arabella, som hade en egen hotell-hund som hette Bella. Hon hade räddats från gatan och bodde nu på hotellet, som låg bra till och erbjöd gratis haik-spår som låg precis bakom vårt rum. När kidsen låg kvar i säng och kollade på amerikanska tecknade serier tog vi en  lång välbehövd promenad.
Staden bygger mycket på healing, då bergen har något kallat Vortex
Mycket Aura-fotografering, som jag så klart var sugen på fast tonåringen föll på att skratta ihjäl sig. Till svar fick han att han skulle skratta lagom då han hela sitt liv har sovit på diverse kristaller i madrassen utan att veta om det. Så blir det ibland, eller oftast. Ens intressen går inte automatiskt över till ens barn. Mysigast: att hotell personalen orkade åka upp och tända upp en eldstad på berget för oss sent på kvällen för att vi skulle få en skön upplevelse. Men det är så det funkar i USA, alla orkar alltid, med ett leende.
Annars är mörker att rekommendera, hela staden är upplyst på ett särskilt sätt för att inte störa nattens stjärnbild. Då menar jag verkligen stjärnbild. aldrig tidigare skådat något i den stilen.
//C 

No comments: